Míváte někdy pocit, že byste se potřebovali zastavit, odpojit se od světa, zavřít oči a najít znovu klid uprostřed stresu a neustálého pohybu, který všechny z nás obklopuje? Rychlý životní styl, který čím dál víc z nás vede, v nás často způsobuje permanentní únavu, nespavost, roztěkanost, nervozitu a špatnou náladu. Touhu dostat do ruky prostředek, jak nekonečný kruh negativních účinků stresu přetnout, dostává ve chvílích největšího vyčerpání každý z nás. A řada takových prostředků skutečně existuje – stačí si jen najít ten, který bude vyhovovat právě Vám.

Jednu z takových možností objevuje v posledních letech čím dál tím větší množství lidí, především řady těch, kterým stres do života proniká s největší silou. Uspěchaní profesionálové, lékaři, advokáti i vytížení umělci hledají úlevu s pomocí lékařsky ověřené elektronické pomůcky, která už na evropském trhu funguje přes dvacet let, ale v současnosti se jí znovu věnuje zvýšená pozornost. Produkt, o kterém je řeč, byl na trhu dlouho známý jako psychowalkman, tento název ale dnes rychle ustupuje novému označení AVS přístroj. U jeho vzniku stál už před lety bývalý šéfpsycholog NASA Thomas Budzinski a na jeho vývoji se podílelo několik nositelů Nobelových cen. V současnosti jsou už AVS přístroje na vyšší úrovni než kdy dřív a jednomyslně je doporučují specialisté v oblasti psychologie i jednotliví spokojení klienti – včetně Lucie Bílé, Tomáše Kluse nebo Ivany Gottové.

Co přesně je ale na AVS přístrojích tak přitažlivého? A nejde jen o přechodnou módu? Odpověď na druhou otázku dává oblíbenost přístroje sama: na trhu už je k dispozici celá léta, a přesto si podržuje stabilní pozici na trhu. Ukazuje to mimo jiné, že AVS přístroje jsou příkladem chytré práce s moderními technologiemi, která pro ně znamená mnohem víc než jen přechodný marketingový trik. Jsou to právě ony, co z AVS přístroje dělá velmi jednoduchou a intuitivní pomůcku. Až se příště budete potřebovat uvolnit, i když tomu vnější okolnosti vůbec nenahrávají, nebude třeba se učit meditovat, dlouze prozkoumávat relaxační techniky nebo si hledat psychologa – stačí sáhnout po přístroji, který celou práci udělá za Vás.

Deprese, nespavost nebo únavu řeší AVS přístroje pomocí tzv. audiovizuální terapie. Ta je založená na efektu, který psychologové objevili už v 50. letech a kterému říkají „efekt napodobení frekvence.“ Jeho princip je jednoduchý: světlo a zvuk přístroje jsou vysílány ve frekvencích uzpůsobených Vašemu aktuálnímu problému. Protože se mozek takovým frekvencím přizpůsobuje, je díky tomu možné naladit jej přímo do žádoucí polohy. Výsledkem toho, jak se potvrdilo u řady uživatelů AVS přístroje, je pocit dokonalého odpočinutí a vyčištění mysli, který v období stresu jednoduše nenahradí nic jiného.

Velká jména těch, kteří jsou se svými AVS přístroji spokojení, svědčí o tom, že jde o produkt, který skutečně přináší výsledky: ať už jde o české celebrity, nebo George Clooneyho, Davida Beckhama či Demi Moore, lidé, kteří žijí ve všudypřítomném světle reflektorů, vědí, jak si od něj ulevit, a AVS přístroje jsou k tomu jedinečnou pomůckou. Jenže psychowalkmany nejsou jenom pro vyvolené: takřka neuvěřitelné výsledky díky nim může získat opravdu každý. Těm, kdo ve svém životě nenacházejí chvíli odpočinku, dokážou velmi rychle pomoct s hlubokou relaxací. Těm, kdo tráví své noci neklidným převalováním po posteli, nabídnou na jejich nespavost okamžitý účinek. Velmi výrazné výsledky poskytují AVS přístroje pacientům trpícím úzkostmi a depresemi, které jim brání v běžném životě. A mezi spokojenými uživateli najdete i stovky studentů, kteří milují schopnost AVS přístroje zrychlit proces učení, mnohonásobně zlepšit koncentraci a zmírnit trému.

Unikátní šanci vrátit zpátky svou psychosomatickou rovnováhu má dnes takřka každý – a to ne na základě placeba nebo pouhé důvěry, ale s podporou dlouhých let rigorózních vědeckých výzkumů, které prokázaly jejich účinnost ve velkém množství oblastí. Od stresu, depresí nebo nespavosti si můžete pomoct i Vy – stačí k tomu málo. Zkuste se ozvat odborníkům společnosti Galaxy, která už 20 let distribuuje AVS přístroje po celé Evropě, a zeptat se, jak mohou její produkty pomoc právě Vám!